Katolikus, magyar és édesapa.

Bódi Ábel vagyok.

Bódi Ábel vagyok.

A CIA-nek nem panaszkodunk

2024. február 13. - Bódi Ábel

ap22189761821360-e1689972517265.jpg

Magyar Péter kérészéletű hattyúdala a közéletben szánalmasabb, mint a köztársaság eszménye amiről ismét bebizonyosodott, hogy Joseph de Maistre-nek volt igaza. De beszéljünk inkább Varga Judit volt férjéről.

Egy-egy szakítást mindenki máshogy dolgoz fel. Van, aki méltóságteljesen, van aki önpusztítással, esetleg depresszióba zuhanva. És van az, aki felnőtt létére ugyanazon köröket futja, mint kamaszkorában: megsértődik a volt párjára és saját hibáit palástolva igyekszik több sarat szórni a körülötte állókra, mint amennyi van önmagán, hogy tisztábbnak tűnjön, mint az addigi „közege”. Hiszen ha elég sarat szór rá, a tükör sem mutat semmit. De nem akarok vulgárpszichologizálni, mert Magyar Péter partizános interjúja messze túlmutat ezen.

Félreértés ne essék, nem is az érdekel amit mond. Az egy politikai performansz, ilyen volt, van és lesz is. A baj azzal van, hogy kinek mondja. Gulyás Márton maga tette ugyanis közzé, hogy a NED (National Endowment for Democracy), a CIA egyik leányvállalata támogatja, egyik ügynöke beosztott tartótisztje munkatársa, Tóth Jakab is ukázért teázni jár az amerikai nagykövetségre. A Partizán stábja több tucat embert számlál, akik eltartása – hogy a technika költségeit ne is említsük – akkora összeget emészt fel, amit épeszű választópolgárok képtelenek összeadni mikroadományokból – kérdezem! Politikai tartalmaik és a nemzetközi globalista politikai- és médiahálózatuk ahhoz az elithez kötik őket, akiktől normális embernek feláll a hátán a szőr, hiszen ha ők valahova beteszik a lábukat, csak felforgatás és káosz fog történni. Jól látjuk ezt az USA partvidékein, de egész Nyugat-Európában és most már Lengyelországban is. A Partizán ennek a hatalmi elitnek a partizánja.

Szóba kell-e velük tehát állni? A válaszom továbbra is az, hogy igen.

Abban az esetben, ha kérlelhetetlen antikommunista vagy és hazafi, s ezt akarod átadni a Partizán közönségének. Minden a mondanivalótól függ, ugyanis ez egy (média)háború. Minden ilyen szereplés-aktus egy csata, amit meg kell vívni. Ahol álláspontok ütköznek, ahol a mondanivalómat mint egy gerillacsapatot juttatom el az alapvetően felém ellenségesen viszonyuló közönségnek, hogy gondolatot ébresszek, vagy lefessem az ellenséget, esetleg kijelöljem a határaimat. Magyar Péter viszont nem így tett, hanem fogta magát és a saját lőszerét átadta az ellenségnek, akik most úgy tesznek vele, mint valami nemzeti hőssel, aztán ugyanarra a sorsa fog jutni, mint a Simicska-árvák.

Kell-e félnünk attól, amit mond?

Egyfelől nem, hiszen maximum puskalőszereket adott át nekik, nem pedig HIMARS-csomagot 50 milliárdnyi segéllyel együtt. Amiről beszélt, azt amúgy is megírta már négyszázhuszonhatezer-kétszázhetvenkilenc publicisztikának csúfolt titkosszolgálati jelentés, valamint vágyvezérelt véleménycikk. Rogán így, korrupció úgy… Most majd választásokig az összes tabloid ezt szajkózza, hogy Fidesz volt üdvöskéje alá is támasztotta amit ők is mondanak. Csakhogy a bennfenteskedés és a politikai semmitmondás a rivaldafényen kívül aligha hozhat mást. Aki ellenzéki volt, ezután is az lesz, aki pedig billegett, annál valószínűleg többet nyom a latba az, hogy Novák Katalin vállalta a felelősséget, mint az, hogy Magyar Péter is elmondta azt, amit az országban már mindenki, hogy „kommunikációs gépezet” és „korrupció”. Ezutóbbi pedig az ellenzék azon sikeres narratívája már tizennégy éve, az a stratégia, amivel sorozatosan megverik a kormánypártokat! Összességében az interjú eredménye az, hogy most egy kicsit lett belpolitika, van miről beszélni, aztán Magyar Péter balra el, a karaván pedig halad.

5d62c98f097568c15bb5b5f1a078f3c7.jpg

Egy kicsit a motivációjáról is beszéljünk. Legalábbis arról, amit állít. Egy-egy rendszer öntisztulása nem attól következik be, hogy politikai senkik Gulyás Mártonnak és a Telexnek sírnak egyet. Ez nekik egy kis hírnév, pár követő, majd nihil, de az még pár hét, hónap. Ezen felül az állítólagos célját nem fogja elérni. Bármit jobbá tenni, legyen az rendszer, vagy akár egy munkahely úgy lehet, hogy magunk tesszük bele az energiát, időt és elszántságot, szorgalmunk pedig egy idő után kifizetődik és a hajó elmozdíthatóvá válik. Aki változtatni akar, az dolgozik, nem pedig ellenséges orgánumoknak ad muníciót egy választások előtt, hogy kockára tegye az ország szuverenitását. Ami nem fog veszélybe kerülni, de minden erejükkel megpróbálják majd felhasználni Magyar Pétert arra, hogy kiterjesszék a hatalmukat. Ezért veszélyes az ilyen sirám, de inkább csak arra, aki árulóvá válik. És nemcsak az eddigi politikai közösségét árulta el, ezt majd számonkérik rajta azok, akik ennek része voltak. Az, aki Partizánnak, Telexnek és más globalista szervezetnél próbál házalni, az bizony ezüstpénzre váltja a saját hazáját és a becsületét is.

A magam részéről pedig az egész ügyben Varga Juditot sajnálom a legjobban. Ő nem támogatta ezt a pedofil-sztorit, rendes katolikus miniszterasszonyunk volt. Isten óvja, remélem látjuk még a közéletben, ahogy Szájer Józsefet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://bodiabel.blog.hu/api/trackback/id/tr9818324977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása